Kommenteeri

Hea sõber ja toetaja, palun Sinu abi!

Nagu tüüpiline mees, küsin ma abi ja toetust harva. Ma tean, et kõik on valimistest väsinud ja paljud ei taha sellest midagi kuulda. Ma palun – leia kaks-kolm minutit, et lugeda, mida ma praegu kirjutan.

Raimond Kaljulaid
Ma tean, et Sa hindad seda, et ma jäin oma põhimõtetele kindlaks. Inimesi, kes mõtlevad täpselt nagu Sina, on üle kogu Eestimaa väga palju.

Uuringud ja kogemus poliitikas ütlevad, et ma võin nendel valimistel olla edukas. Kuid rohkem kui kunagi varem võib kohtade jaotusel olla otsustav väike erinevus häältes – mage oleks lõpuks EKRE-le kaotada kuue häälega.

Olen kindel, et Euroopa Parlamenti saavad sisse Andrus Ansip ja Urmas Paet Reformierakonnast, Marina Kaljurand sotsidest, Jaak Madison EKRE-st ning ilmselt ka Yana Toom Keskerakonnast.

Küsimus on selles, kes on kuues Eesti esindaja. Kui Sa soovid, et see oleks mina, siis kõige olulisem on muidugi see, et sa hääletaksid minu poolt. Lõpuks võib üks hääl olla see kriitiline hääl.

Kuid lisaks sellele palun Sinu abi veel ühes olulises küsimuses.

Oma EKRE-vastaste väljaütlemiste tõttu olen sattunud väga kõva EKRE ja Sinise Äratuse internetitrollide rünnaku all. Mitmete minu postituste alla ilmub sadu ja sadu väga vihaseid kommentaare. Neid kirjutab väike seltskond, kelle eesmärk on näidata, et nemad esindavad Eesti rahvast. Ei esinda. 

Ma palun, et Sa aitaksid mul tõestada, et headuse jõud on tugevamad kui kurjuse jõud.

Palun liitu minu sotsiaalmeediakontodega ning kui ma jagan sisu, mis Sulle meeldib – näita sellele oma poolehoidu. Kui ma jagan sisu, mis on Sulle huvitav – jaga seda oma sõpradega.

See on järgmise kahe-kolme nädala jooksul oluline.

Kontod on järgmised:

1. Eestikeelne Facebooki leht
2. Venekeelne Facebooki leht 
3. Eestikeelne Instagrami konto 
4. Venekeelne Instagrami konto 

Sinu valik, millise kasuks neist otsustad ja kui palju jõuad panustada. Ja et ma teaksin, et Sa mind aitad - saada mulle ükskõik millises neist kanalites selle kohta sõnum. Ootan seda väga. 

Olen Sulle väga tänulik, et Sa minu kirja lugesid! 

Raimond Kaljulaid
Kandidaat nr 164 Euroopa Parlamendi valimistel

Lisa kommentaar

Email again: